kleur-BuSO-Zonnebos Schoolrestaurant 

  Met uitzondering van de cursisten ABO (in OV 3) mogen de leerlingen de school niet verlaten tijdens de middagpauze. In de refter, tijdens de middagpauze mag je geen chips, snoep of frisdrank gebruiken. De leerling brengt eigen boterhammen, lunchpakket en/of drankje mee. De leerling kan gratis water drinken: we voorzien kannen met water op de tafels.

  • In de campus ‘s Gravenwezel kan de leerling verse soep, een warme maaltijd en verschillende dranken op school kopen (thee, koffie). Hiervoor moet de leerling bonnetjes kopen op het leerlingensecretariaat.
  • In de campus Brasschaat en de campus VIA kan de leerling geen warme maaltijd kopen. De leerling kunnen eventueel een ‘Minute Soup’ kopen.

Tijdens de pauze mag er gegeten en gedronken worden op de speelplaats. Wij brengen gezonde tussendoortjes mee! Verpakkingen van meer dan 50 gram snoep of chips zijn NIET toegestaan. We raden ook aan om elke dag water mee te brengen. Frisdranken worden geweerd en verpakkingen van meer dan 0,5 liter frisdrank zijn NIET toegestaan. Op school en tijdens buitenschoolse activiteiten zijn energiedranken en alcoholische dranken verboden.